24h usluge cenovnik majstora Beograd

24h usluge cenovnik majstora Beograd 063 81 140 78 Nenad

Usluge masjtora u Beogradu kada izlazi na teren se kreću u raznim opsezima. Sama cena zavisi od mnogo faktora koji mogu biti udaljenost od centra Beograda, težina kvara, posedovanja rezervnih delova kao što su grejači, rebra radijatora, termostati, strujna instalacija, ekspanzioni sudovi i ostalo. Vrlo često naši Beograđani pozovu majstora za grejanje ili majstora električara, hausmajstora Beograd da mu popravi grejanje, zameni električni kotao il osiguračku tablu, popravi TA peć, demontira stari elektro kotao i namesta novi elektro kotao a onda padne u nesvest kada mu isporuči račun majstor. Mnogi majstori i dalje ne zanju da su u obavezi da kažu mušteriji iznos koliki će biti za njihovu intervenciju već krenu na kvarno da rade i na taj načlin celu našu branšu ponize i pogaze…Naravno, mali je broj takvih majstora ali usluge se moraju pružiti BRZO I PRECIZNO a isto tako, CENA mora biti unapred DEFINISANA!!! 24h usluge cenovnik majstora Beograd! Više o cenama usluga majstora u Beogradu možete videti na TV Prva, TV Pink, kupujemprodajem, halooglasima i ostalim medijiima javnog informisanja….Usluge se vrše i u svetu montaže video nadzora u Beogradu!

Majstor za grejanje dan noc, non stop, popravka, montažа, demontaža, električar, kotlovi, struja, kvar. 24h usluge cenovnik majstora Beograd!

Majstor za grejanje dan noc, non stop, popravka, montažа, demontaža, električar, kotlovi, struja, kvar. 24h usluge cenovnik majstora Beograd!

Majstor za struju, grejanje, klime

Cenovnik usluga majstora Beograd

Cenovnik majstora se kreće u rasponima, naveli smo uglavnom razlike zašto mogu da se jave.

Cena montaže elektro kotla – 5000 rsd

cena uvodjenja grejanje – zavisi od mnogofaktora, broja radijatroa, snage kotla, povrsine kvadratature itd…36000 rsd pa naviše

cena zamene elektro table – od 6000 rsd pa na gore, zavisi od broja osigurača, poslova za uvođenje, broja potrošača itd…

cam uvođenja LED radsvete – od 4000 rsd pa na gore, zavisi od broja rasvetnih mesta, načina uvođenja, razvođenja itd…

Opis usluge majstora za grejanje u Beogradu

Dakle postoje otvoreni I zatvoreni sistemi grejanja. Ukoliko pričamo o otvorenom sistemu grejanja onu takođe zahteva ekspanzioni sud. Voda se u svakom slučaju širi kada se greje tako da je potrebna potrebno obezbediti ekspanziju za vodu koja se širi a to se radi tako što se postavlja otvoreni ekspanzioni sud na najvišoj moguće tačci u prostoru. Dopunjavanje takvog sistema se postiže tako što se na negde polovini ili tri četvrtina visine od otvorenog suda postavi jedan preliv koji se može kontrolisati za vreme dopune tako da kada se voda dopunjava ono se radi sve do trenutka kada voda počinje da se preliva iz ekspanzionog suda. U tom trenutku smo sigurni da je sistem napunjen! Inače je poznato je da kroz ekspanzioni sud nema nikakve cirkulacije vode to jest voda nikada ne prolazi kroz ekspanzioni sud nego dolazi samo dodatna količina vode koja se stvara. Širenja vode prilikom zagrevanja isto važi za otvoreni kao i za zatvoreni sistem kod otvorenog sistema pritisak se takođe meri manometrom s tim što treba znati da visina pritiska kod otvorenog sistema zavisi od visine vodenog stuba.

24h usluge cenovnik majstora Beograd