Etažno grejanje Beograd ozračivanje sistema 24h

Etažno grejanje Beograd ozračivanje sistema 24h

Etažno grejanje Beograd ozračivanje sistema 24h hitno i brzo COVID – 19 mere zaštite 062 88 95 111

ETAZNO grejanje na struju. Potrebno je imati Električni KOTAO i ugrađena cevna mreža sa radijatorima. Ozračivanje sistema grejanja jer verovatno pumpa ne radi ili ne radi kako trebapodrazumeva da se ispusta vazduh u određenim tačkama grejnog sistema, na posebno za to određenim ventilima i time reguliše pritisak u sistemu! Ovaj sistem pruza savremen nacin grejanja stanova i kuca. Rad EK  je sasvim AUTOMATIZOVAN i skoro necujan.Opremljeni su sa svim RADNIM i  SIGURNOSNIM elementima. Sekvencijalnim PALJENJEM ogrvnih spirala-grejaca SPRECENI su nezeljeni impulsi u elek. mrezi prilikom uključenja ili isključenja KOTLA. Ekološki su, nema dimnjaka, montiranje i u najmanjim prostorijama, nema skladistenja ogreva..Kotao je moguce kombinovati sa SOBNIM termostatom kojim se moze UPRAVLJATImanuelno ili daljinski, zavisno koji Termostat ugradite…Etažno grejanje Beograd ozračivanje sistema 24h! Premeštanje radijatora može biti često jako traženo ali najčešće imamo pozive tipa: “ Dobar dan majstore! Hitno mi je potrbno ozračivanje sistema grejanja, bili ste kod komšije pa mi je dao Vaš broj!“ ili „Dobro veče majstore. Znam da je jako kasno ali ću platiti koliko kažete samo dođite da nam rešite grejanje u stanu na Karaburmi!“. Kupujem prodajem ili Google vam mogu dati reklamu i oglas ali popravku može izvesti jedino majstor Toma!

Ozracivanje sistema grejanja Beogradski majstor 24h cena hitno i brzo

Ozracivanje sistema grejanja Beogradski majstor 24h cena hitno i brzo

Ozračivanje sistema grejanja kao preventiva

Preventiva podrazumeva da se unapred izvrši pregled, pozove majstor Toma i na vreme spremite za grejnu sezonu! Sve e to izvodljivo jer ste na pravom mestu: Električar Beograd, grejanje na struju u Beogradu, Zemunu, majstor kome veruje TV PRVA a šta ćete onda više od toga…popravke po stanu, strujne instalacije, protočnih bojlera SIEMENS ili BOSH, ugradnja automatskih osigurača, LED rasvete, ugradnja grejača u KALJEVE PEĆI, Kraljice peći što možete i sami videti iz snimaka…TA peći proprema, zamena grejača, transport ili zamena izolacije…sve su to specijalnosti pored etažnog grejanja na struju i ozračivanja sistema grejanja! Etažno grejanje Beograd ozračivanje sistema 24h je ono što često zatreba u Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu!

normalno zasticeno od kise. Ovo podrazumeva ako smo kupili – obezbedili sirova drva…Ako imamo svoj branik, prvo treda seci bolesna i suvo drvece, mladja ostaviti da narastu. Pored svega toga misliti i na buducnost, na prirodu, zasadnivati i cuvati. Jos se pamti STAV nasih dedova da se u BRANIK po secu drveta ide tek ako zaista bas mora, i sece se samo koliko treba.
Danas, to je postao BIZNIS, tehnologija egzekutora nasih drveca – MOTORNE testere, nemilosrdna seca, standard GREJANJA, a o nasoj okolini i PLANETI neka brinu buduci narastaji. Lepo je grejati ceo stan, mucu itd. ali RESURSI zemlje ubrzano nestaju. Na Zlatiboru se iste ove intervencije mogu izvesti samo je potrebno pozvati majstora i imaćete održavanje u stanu, kući, apartmanu od Usluge Zlatibor...uredjenje dvoritsa i partmana, zidarske usluge! Etažno grejanje Beograd ozračivanje sistema 24h!

 

 

5 Comments

 1. Una новембар 1, 2020 at 10:00 pm - Reply

  Savsrenstvo od usluge i od majstora! Ziveliii

  • Haus majstor Električar, Grejanje новембар 11, 2020 at 9:56 pm - Reply

   Hvala Una, nastavljamo saradnju!

 2. Haus majstor Električar, Grejanje фебруар 28, 2021 at 11:37 pm - Reply

  Jako ljubazan covek i dobar majstor! Poštuje tuđe vreme, zna svoj posao i topla preporuka za ovog clana i majstora za dalju saradnju! Uskoro radimo LED po dogovoru!

 3. Milica Vračar октобар 8, 2021 at 11:59 pm - Reply

  Majstor je bio kod nas tri puta. Prvi put letos je radio LED rasvetu u jednoj sobi u stanu i tada smo se upoznali. Naime, komsinica nam je dala broj i rekla da je stariji i ozbiljniji covek majstor i da cemo biti zadovoljni! Mi smo iskreno i tada bili jako jako zadovoljni. Pre neki dan je dolazio dva puta, pocetkom oktobra, da nam sredi TA pec i leketrični kotao na spratu pred zimu, ocisti, restaurira kako on voli da kaze i malo je reci da smo zadovoljni…PREZADOVOLJNI smo kako nam sada radi!!!!. Majstor Toma je zamenio grejace, termostat je postavio digitalni i vezao ga preko blututa, ventilatori se ne cuju. Toplo nam je u kući, L U D I L O!!!! Nikad cini mi se ovako lepo nije radilo…

  Hvala, jos jednom se zahvaljujem i u mamino i tatino ime…

  Milica sa Vračara

  Srdacan pozdar do narednog poziva majstore!

  • Haus majstor Električar, Grejanje октобар 9, 2021 at 12:02 am - Reply

   Milice, jako jako si me dirnula ovim komentarom i bezgranicno sam ti zahvalan jer si napisal istinu…Iskreno, ne stizem da odem gde me sve zovu ljudi ali se nadam da ce ovo imati odjeka i jos podici moj posao na viši nivo!

   Hvala jos jednommmmm, zovi 00 do 24 h 063 81 37 404

Leave A Comment