Majstor za podno grejanje na struju

Majstor za podno grejanje na struju

Majstor za podno grejanje na struju Beograd i okolina akcija nonstop 062 88 95 111 Tomislav

Podno grejanje obično čine električni sistemi grejanja, radijatora, gerjača, cevi i ventila, koji se nalaze u Norveškoj, Nemačkoj ili u Švedskoj. Ako govorimo o sistemu podnog grejanja i majstorima koji dana to obavljaju u Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu ili okolini, Surčinu, Borči onda treabate da znate da su prilagođeni različitim uslovima ugradnje! Majstor za podno grejanje na struju Beograd i okolina, akcija akcija, amazon, Korona free, COVID-19 obezbeđena zaštita!

Podno grejanje je set  sistem električnog podnog grejanja i ima grejni kabel koji se  pričvršćava na plastičnu mrežu cevi. Podni senzori cevi sa termostatom služe za merenje temperature i reakciju. Sistem podnog grejanja sa pločicama je prvenstveno namenjen za grejanje podova obloženih keramičkim pločama. Neretko se sistem podnog grejanja oblaže i kamenom. Prečnik kabla iznosi  4 do 6 mm. Sistem je povezan na jednom kraju sobe ili kuće i mora se postaviti na sloj cementne košuljice minimalne debljine 6 mm. Osnova mora biti betonska da ne bi doslo do uleganja ili uvijanja cevi i samog sistema! Zlatibor hausmajstor, čišćenje i generalno spremanje.

Majstor za podno grejanje na struju Beograd

Majstor za podno grejanje na struju Beograd

Kada govorimo o sistemu podnog grejanja bitno je napomenuti da:- dužina kabla je ispravna i merodavna
– Sistem mora biti priključen na napon od 220 V.
– Grejni kabl iliti grejač se ne sme nikako ukrštati niti prelaziti jedan preko drugog. To je dozvoljeno jedino plastičnom segmentu!
– U prostorijama za tuširanje morate konsultovati majstora Tomislava 062 88 95 111
– Najniža temperatura prilikom pričvršćivanja i ugradnje etažnog ili podnog grejanja kao i celog sistema lepljive trake iznosi +18°C.
– Ispod fiksnih predmeta kao što su kuhinjski elementi, ormani ili plakari se ne sme postaviti grejni kabel
– Obavezno izmeriti otpor kabla posle postavljanja!!!!!!!!

Podno grejanje – moze ze izvesti od nule, kompletno ili parcijalno, Grejni kablovi, Instalacioni pribor, Grejna folija. Radijatori za parno grejanje cene, podno grejanje na struju cena po kvadratu, alfa plam peci za etazno grejanje cene, pec na etazno grejanje, Električni štednjak, kotao za parno grejanje, hitne intervencije, kotlovi za etazno grejanje cene, radijatori za centralno grejanje, kotlovi za parno grejanje, kucni majstor beograd, pec na struju za centralno grejanje, parno grejanje na drva – Sve su to naše delatnosti!

3 Comments

 1. Haus majstor Električar, Grejanje 28 јула, 2020 at 2:09 pm - Reply

  Majstor Toma je dolazio jednu noć u 02.15 kod mog komšije u pekaru. Ujutro mi je ispirčao Zoran, komšija pekar, da je čovek došao, popravio je grejač ili zamenio, ne znam ni ja i da je naplatio 3.000 rsd!!! Ja sam se frapirao, pre svega time što je došao u to vreme ( njemu je inače bio zakazan posao od 200 kg peciva i verovatno bi zatvorio radnju da nije došao majstor Tomislav) i cenom koja je više nego smešna za takvu intervenciju…Nakon toga se nama pokvario bijler, pa nakon toga TA peć…sada je to naš majstor…Hvala Tomo…ako prošitate ovo, ovde Miki 🙂 Veliki pozdrav još jednom!!!!! 0628895111 je broj ovog čoveka SUPERMENA!! SuperMajstora

  • Haus majstor Električar, Grejanje 28 јула, 2020 at 2:09 pm - Reply

   Hvala Vam veliko…odlicna saradnja i uvek sam tu!

  • Haus majstor Električar, Grejanje 10 фебруара, 2021 at 9:43 pm - Reply

   Hvala jos jednom na lepim komentarima! Idemo dalje 062 88 95 111 Toma

Leave A Comment