Servis gasnog kotla majstor Beograd cena

Servis gasnog kotla majstor Beograd cena

Servis gasnog kotla majstor Beograd cena akcija nonstop korona free 062 88 95 111 Tomislav majstor

Često se ljudi pitaju zašto da servisiram kotoa i ko je najbolji majstor za taj posao? Servis gasnog kotla majstor Beograd cena je nešto što će vam trebati čim ste ovde na sajtu! Pa onda ste na pravom mestu jer smo mi najbolji majstori, Tomislav majstor i njegova ekipa a odogovor na pitanje zašto je sledeći:

 1. Pre svega time što ste ažurni i na vreme odradite servisiranje ne čekajući da dođe do ozibljnijih problema, oštećenja i zastoja – ŠTEDITE NOVAC ZA MAJSTORE I DUBLJE POPRAVKE
 2. Znatno se smanjuje emisija štetnih gasova u atmosferu i možete se osećati kao savesni građanin, BEOGRAĐANIN pravi koji brine za svoju okolinu
 3. Bićete sigurniji i time što vam majstor Tomislav pregleda grejni kotao odagnate svaku sumnju da možda nešto nije u redu..
 4. Servis električnog kotla, kotla na čvrsto gorivo majstor Beograd cena!

 

Servis gasnog kotla majstor Beograd cena

Servis gasnog kotla majstor Beograd cena

Naše aktivnosti su raznovrsne a kreću se od servisiranja i popravke, LED trake, grejanje na struju kotlovi, kotlovi za grejanje na čvrsto gorivo, servis, montaža i demontaža istih kao sporeti za parno grejanje , cena električarske usluge beograd, električarske usluge u Beogradu, Zemunu i okolini, Etažno grejanje, alfa plam sporeti za etazno grejanje cene i alfa plam kamini za etazno grejanje cene, protočni bojler SIEMENS popravka. Isto tako polovni kotlovi za grejanje su ono što se često kvari i što nam je često na sceni popravki, hitno Etažno grejanje, šporeti za etažno grejanje i  kotlovi za parno grejanje cene. Za sve su to majstor za grejanje beograd, TA peći popravka, radijatori za grejanje cena…AKCIJA AKCIJA korona virus free! Pozovite i dolazimo! Zlatiborska usluga, hausmajstor, sređivanje dvorišta i apartmana, šišanje trave, uređenje dvorišta….Servis gasnog kotla majstor Beograd cena!

Kada majstor dođe on će pre svega da proveri položaja kotla,  ventilacijonog ispusta  i dimnjaka koji služi za odvod dimnih gasova. Eventualno će se uočiti neka spoljna oštećenja na kotlu ili instalaciji i pristupiti popravci u saradnji sa vlasnikom! Ako govorimo o kontroli kotla misli se na proveru ispravnosti kompletnog kotla u vizualnom i tehničkom smislu – kontrola pritiska gasa ili ako se radi o kotlu na drugo gorivo drugih parametara, provera celosti i funkcionalnosti gorionika i čišćenja ako je neophodno, provera izmenjivača toplote kao i svih senzora, termostata digitalnih ili analognih, električnih vodova, provera kondenzata, sigurnosnih ventila i svih drugih cevi dovodnih i odvodnih!

14 Comments

 1. Danko 23 јула, 2020 at 7:33 am - Reply

  Majstori su rodjeni za sve! Svaka cast! Danko

  • Haus majstor Električar, Grejanje 28 јула, 2020 at 12:49 pm - Reply

   Hvala Danko, trudimo se…062 88 95 111 i dolazim

 2. Haus majstor Električar, Grejanje 24 новембра, 2020 at 10:37 pm - Reply

  Vrhunski majstor, vredan i posten, ne ostavljam olako komentare ali sam zaista zadovoljan uslugom! Hvala jos jednom Tomo pa se vidimo nekom drugom prilikom!

  • Haus majstor Električar, Grejanje 24 новембра, 2020 at 10:39 pm - Reply

   Trudim se hahahah…hvala hvala…zovite, dolazim u svako doba dana ili noci!

 3. Danica 25 децембра, 2020 at 12:32 am - Reply

  Hvala Majstore Tomo i Vam ai Vasim pomocnicima sto ste po onoj zimi dosli kod mene na Kosu i popravili mi termotat grejanje, inace bi se smrzli kako je bilo strasno. Imam malu bebu, muz non stop na poslu, hvala veliko! Smrzli bi se! Svaka preporuka!

  Danica Bezanijska Kosa

  • Haus majstor Električar, Grejanje 25 децембра, 2020 at 12:37 am - Reply

   Hvala Danice, dolazim po dogovoru!

 4. MIlan Knez Mihajlova 9 јануара, 2021 at 12:17 am - Reply

  Dosao je po ovom kijametu da nam popravi osigurac, tako je ispalo na kraju…nismo imali grejanje i bio sam spreman da platim koliko trazi majstor, najbitnije da pronadje kvar…jako brz, uspesan i jako jako sam zadovoljan!

  • Haus majstor Električar, Grejanje 9 јануара, 2021 at 12:18 am - Reply

   Zivi bili! Srecno praznici! Dolazim kad god zatreba! 062 88 95 111 Toma

 5. Miki 18 априла, 2021 at 6:29 pm - Reply

  Dragi posetioci, nemam primedbu na posao i na tačnost ali bem ti majstora samo dođe i odmah na posao neće da pije kafu, rakiju neće da tračari juri da završi što pre i pobegne.

  Miki

  • Haus majstor Električar, Grejanje 18 априла, 2021 at 6:37 pm - Reply

   Hvala Miki…ne pijem, ne pusim…sta da radim hahahah…idemo dalje, zovite ako zatrebam! 062 88 95 111

 6. Zika Novi BGD 9 јуна, 2021 at 10:01 pm - Reply

  Majstoreee samo da se javimmmm, sve i dalje drži vodu iako su majstori otišli hahahahhaa…šalim seeeeeeeeeeeeeeeee, samo da pozdravimmmmm najboljeg majstora!!!

  • Haus majstor Električar, Grejanje 9 јуна, 2021 at 10:04 pm - Reply

   Hvalaaa Zileee, secam se, pozdrav i ne brinite!!!

 7. Porodica Mitrović! 8 октобра, 2021 at 11:35 pm - Reply

  Poštovani majstore,
  Koristimo priliku mi ukućani da Vam se zahvalimo što ste odvojili vreme i došli u naš skromni dom da nam popravite centralno grejanje i električni kotao. Neizmerno sam Vam zahvalan i zato pišem ovaj komentar!

  Nastavićemo po dogovoru sa ostalim stvarima za popravku!

  Srdačan pozdrav,

  Porodica Mitrović!

  • Haus majstor Električar, Grejanje 8 октобра, 2021 at 11:46 pm - Reply

   Postovana porodice Mitrovic,

   Neizmerno sam dirnut Vasim komentarom i iako je kasno odgovoricu Vam…Hvala, hvala i hvala a Vi znate da sam tu u svako doba dana ili noci, 00 do 24h!

   062 88 95 111 grejanje Beograd!

Leave A Comment