Servis gasnog kotla majstor Beograd cena

Servis gasnog kotla majstor Beograd cena akcija nonstop korona free 062 88 95 111 Tomislav majstor

Često se ljudi pitaju zašto da servisiram kotoa i ko je najbolji majstor za taj posao? Servis gasnog kotla majstor Beograd cena je nešto što će vam trebati čim ste ovde na sajtu! Pa onda ste na pravom mestu jer smo mi najbolji majstori, Tomislav majstor i njegova ekipa a odogovor na pitanje zašto je sledeći:

  1. Pre svega time što ste ažurni i na vreme odradite servisiranje ne čekajući da dođe do ozibljnijih problema, oštećenja i zastoja – ŠTEDITE NOVAC ZA MAJSTORE I DUBLJE POPRAVKE
  2. Znatno se smanjuje emisija štetnih gasova u atmosferu i možete se osećati kao savesni građanin, BEOGRAĐANIN pravi koji brine za svoju okolinu
  3. Bićete sigurniji i time što vam majstor Tomislav pregleda grejni kotao odagnate svaku sumnju da možda nešto nije u redu..
  4. Servis električnog kotla, kotla na čvrsto gorivo majstor Beograd cena!

 

Servis gasnog kotla majstor Beograd cena

Servis gasnog kotla majstor Beograd cena

Naše aktivnosti su raznovrsne a kreću se od servisiranja i popravke, LED trake, grejanje na struju kotlovi, kotlovi za grejanje na čvrsto gorivo, servis, montaža i demontaža istih kao sporeti za parno grejanje , cena električarske usluge beograd, električarske usluge u Beogradu, Zemunu i okolini, Etažno grejanje, alfa plam sporeti za etazno grejanje cene i alfa plam kamini za etazno grejanje cene, protočni bojler SIEMENS popravka. Isto tako polovni kotlovi za grejanje su ono što se često kvari i što nam je često na sceni popravki, hitno Etažno grejanje, šporeti za etažno grejanje i  kotlovi za parno grejanje cene. Za sve su to majstor za grejanje beograd, TA peći popravka, radijatori za grejanje cena…AKCIJA AKCIJA korona virus free! Pozovite i dolazimo! Zlatiborska usluga, hausmajstor, sređivanje dvorišta i apartmana, šišanje trave, uređenje dvorišta….Servis gasnog kotla majstor Beograd cena!

Kada majstor dođe on će pre svega da proveri položaja kotla,  ventilacijonog ispusta  i dimnjaka koji služi za odvod dimnih gasova. Eventualno će se uočiti neka spoljna oštećenja na kotlu ili instalaciji i pristupiti popravci u saradnji sa vlasnikom! Ako govorimo o kontroli kotla misli se na proveru ispravnosti kompletnog kotla u vizualnom i tehničkom smislu – kontrola pritiska gasa ili ako se radi o kotlu na drugo gorivo drugih parametara, provera celosti i funkcionalnosti gorionika i čišćenja ako je neophodno, provera izmenjivača toplote kao i svih senzora, termostata digitalnih ili analognih, električnih vodova, provera kondenzata, sigurnosnih ventila i svih drugih cevi dovodnih i odvodnih!