Struja majstor za razvodjenje cena jeftino

Struja majstor za razvodjenje cena jeftino, haus majstor Beograd, etazno grejanje na struju, LED trake, 062 88 95 111

Struja majstor za razvodjenje cena jeftino – Narocito biti oprezan pri radu ELEKTRICNIM APARATIMA  u prostorijama sa VLAZNIM VAZDUHOM. Tako u kupatilima, kadama NE SMEMO doxirivati golim rukama el.prekidace, vodove i sl…VES MASINU punimo rubljem ili prazni,o kada je iskljucena iz struje. Kod  pranja i peglanja kodistiti GUMENI TEPIH za pod..
Elek.aparat za kuvanje, kafeaparat ,posebno brza kuvala , puniti i prazniti kada yu iskljucena iz struje. Umesto plasticne kasicice NE KORISTITI METALNU…Pri kupovini elektricnih aparata treba dati PREDNOST onima kojima snabdeveni propisnim UPUTSTVOM.. I sto je jos vaznije UPUTSTVO DOBRO PROUCITI i po njemu ufedjaj koristiti. Uvek moristiti prod.kabal kohi je SA OBE STRANE ZASTICEN OD SLUCAJNOG DODIRA, i iskusnimajstori zaborave….odluta mozak, diskusija u toku rada sa posmatracima  naplati CEH!

Struja majstor za razvodjenje cena jeftino

Struja majstor za razvodjenje cena jeftino

U svako doba je struja nas saveznik. Ako posmatramo to sa druge strane videcemo da bez struje ne bismo mogli da zivimo. Ona je pokretac svega a sa druge strane se toliko plasimo od nje. Naravno, za sve kvarove zovemo majstora Tomu jer je on taj koji ce vam uvek pomoci, Dolazi u pola noci, Bilo je slucajve da ga je musterija zvala izjutra. Ima pekaru i mora da ima ispeceno testo za 6 ujutro. Grejaci su se pokvarili i zove Tomu haus majstora, elektricara Beograd, akcija je za njega srenje ime hahahah….moze se tako cei verovali ili ne. Pregledom peci ustanovljava da je u pitanju grejac. Ne jedan vec dva grejaca. Toma odlazi kuci jer u to doba noci nema se gde kupiti grejaci…uzima polovne ali ispravne i pomaze coveku. Izuzetno je bilo to popraviti. Covek je prezadovoljan, hvali ga na sva usta…strujne instalacije takodje. Skoro smo postavljali jednu u jednom stanu… ljudi su potrosili preko 1000 evra samo na kablove…izuzetni majstori i uspeh je neizostavan! 062 88 95 111 Toma i dolazi, non stop radnja! Etažno grejanje cena na struju!