Grejanje Beograd kaljeve peći cena 2021

Grejanje Beograd kaljeve peći cena 2021 non stop CORONA zaštita na terenu

Grejanje Beograd i majstorske radionice…zima dolazi, sneg uveliko veje a nas zadesi ponekad iako smo proverili grejanje i sisteme da opet nekako zakaže sistem i imamo probelm sa grejanjem. I šta tada? Naravno, pozvati majstora električara, majstora za etažno grejanje, ispuštanje sistema i ozračivanje, grejanje…majstora koji će popraviti TA peć, ugraditi grejač u kaljevu peć, izvesti struju, popraviti električni kotao…pogodili ste, majstora Tomu! I TV stanice ga ugošćuju i pričaju o njemu, majstor je to svestkog glasa, ima ga na oglasima, u novinama, pričaju po društvenim mrežama...Grejanje Beograd kaljeve peći cena 2021!

Grejanje Beograd kaljeve peći cena 2021 popravka servis non stop TA peć!

Grejanje Beograd kaljeve peći cena 2021 popravka servis non stop TA peć!

Majstor za grejanje Beograd, električni kotlovi, TA peći, kaljeve peći!

a) Majstor dolazi da otkloni kvar, električni kotao prestao da radi, nikakve znake nedaje….
Prva provera struje, u utičnici ima struje..Na grejačima unimer pokazuje da je sve OK.
Na kraju priključak na struju i sve je OK. Ispostavilo se da  utikac nije do kraja gurnut u uticnicu, i da je KONTAKT u odredjenom momentu PREKINUT….

b) Druga intervencija, takodje električni kotao ne radi, ukućani se žale da im je rejanje slabo, prestaolo da radi, ne daje nikakve znake.
Na licu mesta majstor nalazi da je pregoreo OSIGURAC jedne FAZE, zamenjena patrona i mali kvar resen…

c) Majstor dolazi po pozivu gazdarice jer su radijatori mlaki, ne greju dovoljno…

Majstor nalazi da DUGME Tst stoji blizu MAX polozaja, vraca ga prema MIN i on iskljucuje. Sve ispravno, ali korisnik nije citao Uputstvo o upotrebi, jos „ponosno“ objasnjava majstoru da to nije niko dirao od kako je kupljen ( a proslo mnogo godina)…Sta ce majstor da radi, popije kafu, naplati dolazak i „ruke“, pa dalje na posao….

d) Slican slucaj resava majstor, isto zamrz. ne iskljucuje. Zatice prekidac S-N na polozaju S (rad neprekidan) i gori zuto-narandzasto upozoravajuce svetlo. Vraca ga na N (rad preko Tst) i sve je u redu. Tu se cesto desava da taj preklopnik zablokira i ne moze se (ili tesko) vratiti. Sustina je da korisnici ne citaju Uputstvo i kao posledicu mogu imati nepotrebne troskove, jer i sam izlazak majstora na teren dosta kosta, a tu moze da se izrode jos neki „troskovi“….
Eto, dragi korisnici raznih kucnih aparata i uredjaja, vrlo bitno je da ih KORISTITE prema prilozenim Uputatvima jer cete ih time duze koristiti, ustedeti novca a i zivaca i nerviranja. U protivnom, nek vam je dubok DZEP  u pomoci, kao i majstori ako vam GRATIS popravljaju vasu nebrigu i neznanje. Samo nemojte na njih da se ljutite…Srecno…

Grejanje Beograd akcija majstori