Grejanje problem Beogradski majstor cenovnik 2021

Grejanje problem Beogradski majstor cenovnik 2021 popravka servis nonstop KORONA zaštita 062 88 95 111

Problem sa grejanjem je nesto što je opšte poznato i prisutno u domaćinstvima u Beogradu. To se dešava svakodnevno. Pozivi tipa:“Majstore dobar dan! Grejanje mi je crklo, ne radi mi…prespavaćemo u hladnom stanu da znate ako ne dođete.“. Ja, majstor za grejanje, električne kotlove, etažno grejanje ne mogu to da dozvolim i palim auto u pola noći i odlazim na intervenciju. Ako je potrbean elektročar, majstor za kotlove, grejanje, majstor za radijatore, premeštanje sa jednog na drugi zid…sve to odrađujemo, regulacija voda u sistemu sa vodom kao i zamena ekspanzionog suda ili termstata digitalnim! Grejanje problem Beogradski majstor cenovnik 2021! Majstora Tomu možete pronaći na puno medija, od oglasa, TV stanica, novina u Beogradu i okolini. Zato, pozovite 0628895111 i dolećemooo!

Grejanje problem Beogradski majstor cenovnik 2021

Grejanje problem Beogradski majstor cenovnik 2021

a)Jedan dekica zove majstora, nagorela mu je uficnica gde ukljucuje grejalicu, plasi se pozara…..
Majstor elektricar na licu mesta zamenjuje nesigurnu uticnicu novom, ujedno je proverio sve osigurace na izvodnoj tabli, zamenio „lecene“ patrone licnama sa originalnim pazronama….
b) Zove majstora jedna starica, slavina u kupatilu ne zatvara vodu, plasi se poplave, a drugi poziv je u vezi bojleta iz koga curi voda, strah od poplave i strujnog udara…
Majstor vodoinstalater odaziva se pozivima ibrzo resava kvarove: menja slavinu kod prvog poziva, a kod bojlera teza popravka ( menja flansu sa grejacem, ujedno ga cisti od kamenca), te uspesno odklanja kvarove….
Kod kvarova na bojlerima vezani za curenje vode, obavezno zamenitj i flansu, i grejac, zapt.gumu, isprati kazan od kamenca. Ako je kazan procureo (rdja perforirala zid kazana) , popravka je u zameni kazana, najbolje od prohroma….Obavezno provwriti i sigurnosni ventil (zameniti ga ako je zaribao)…Usluge Zlatibor su nasa ispostava, odrzavanje, pranje, ciscenje….

Grejanje Beograd 24h non stop