Vikend intervencija beogradski majstor cena

Vikend intervencija beogradski majstor cena akcija COVID – 19 prevencija 062 88 95 111

Vikend akcija je često jako bolna za naše Beograđane ali i za svakog čoveka generalno! Zašto pitate se? Pa prvenstveno zbog toga što je teško naći majstora koji rade vikendom, subotom ili nedeljom…Preko nedelje je gužva, po čitav dan se juri, radni dani prolaze velikom brzinom i onda dođe vikend kada se treba malo odmoriti a ono avaj! Drugi razlog je što će krajnjeg naručioca uvek to više koštati, u proseku nekih 30 do 50% od redovne cene pogotovo ako se radi o noćnoj intervenciji i to vikendom! Majstor za grejanje, centralno, majstor za TA peći, popravka, servis, montaža ili demontaža, osigurači, šporeti, bojleri…sve su to segmenti gde majstor Toma nastupa! TV prva je ugostila našeg majstora Tomu pa je i to znak da smo među najboljima! Vikend intervencija beogradski majstor cena! Akcija akcija! Dolazimo za vikend, dolazimo noću i danju, subotom ili nedeljom! Mi smo tim majstora na čelu sa majstorom Tomom koji može odgovoriti svakom zahtevu mušterija u Beogradu!

Vikend intervencija beogradski majstor cena akcija 24h COVID 19

Vikend intervencija beogradski majstor cena akcija 24h COVID 19

Majstori za vikend retko dolaze ili je cena znatno viša

To bi bilo najmin. poznavanje struje, i uz malo slobode, zelje  moze se upustati u otklanjanje kvarova na električnim uređajima i aparatima….
A kod  elektricnih uredjaja osnovno je ZNATI da ako je uredjaj ispravan, ukljucen prekidacem ili termostatom, mora na UNIMERU pokazivati zatvoreno strujno kolo ( kada pipke-izvode unimera spojimo na viljuske utikaca),a ukljucenjem u uticnicu da rade. U suprotnom traziti gde je kvar, koji deo ne daje zatvoren strujni krug ( grejac, ringla, Tst, prekidac, vod kabla, osigurac, itd)….Zato, kad se ima vremena, i kad nije hica, malo „vezbati“ na kucnim uredjajima, „upoznavati se“, da bi lakse njima prisli kad dodje „stani-pani“….Na Zlatiboru se sve usluge izvršavaju od održavanja objekata do usluga hausmajstora!

Click edit

button to change this text.

Hitne intervencije Beograd 24h