Osigurač pada sam zovite majstora Beograd električar

Osigurač pada sam zovite majstora non stop akcija 24h 062 88 95 111

Grejanje Beograd, majstori Beograd, sve je tu i sve je spremno, radi ali se dešava da iz nekog razloga osigurači sami spadaju, padaju kako želite da kažete! Vrlo često se dešava da dolazi do pada osigurača. Osigurači koji su ili automatski ili topljivi mogu da se oštete, može doći do različitih oštećenja električne instalacije a samim time i do paljenja instalacije, elektirčnih vodova, šporeta, bojlera ili grejalica. Posebna priča je da dođe do paljenja elektirčnih kotlova ili etažnog grejanja i tada zaista možemo biti u problemu. Iz tog razloga pozovite majstora za grejanje, električara, majstora za grejanje na struju, TA peci i grejalice, električne kotlove i gasne instalacije majstora Beograd koji će vam izaći u susret i doći da popravi sve kvarove vezane za električnu instalaciju u vašem domu u Beogradu, Voždovcu, Surčinu ili nekom delu Beograda. Osigurač pada sam zovite majstora! Na Zlatiboru hausmajstor, majstor ya električne instalacije i zidarske radove.

TV PRVA MAJSTOR NA JUTARNJEM PROGRAMU

Tv Prva je domaćin majstoru Tomi već nekoliko puta. Gostovao je i u Praktičnoj ženi, 150 minuta i dva puta u jutarnjem programu. To govori o poverenju koje ima TV stanica kao što je TV PRVA a samim tim ovlimo da predstavimo majstor aTomu u najboljem svetlu I pored velike popularnosti majstor Toma je ostao priseban i skroman tako da se dragi Beograđani nemojte plašiti cene intervencije koja je ostala standardna i prilagođena normalnom čoveku! Halooglasi, Kupujemprodajem su nasi saveznici jer preko njih takodje dolazimo do nasih musterija.

Osigurač pada sam zovite majstora 24h Beograd!

Osigurač pada sam zovite majstora 24h Beograd!

1) Savijanje kablova nam je obicno navika bez ulazenja u problematiku da i el. zice posle toliko previjanja zbog zamora materijala se PREKINU, pa pri ukljucenju uredjaja dolazi do varnicenja, topljenja izolacije, panicenja korisnika, ostecenja uredjaja…..Posebno se cesto desava kod el.kablova kod usisivaca i uopste kod aparata gde se cesto kablovi savijaju, lome i sl.

e) Od majstora se zatrazila pomoc da friz ne radi, izbacuje osigurac, menjali na patroni osiguraca licne, stavljali vise i opet pregoreva……

Kvar dijagnosticiran, motor na frizu pregoreo, „probio na masu“, kabal friza u jednom delu se istopio i napravljen kratak spoj…Stavljanjem jaceg osiguraca samo je moglo izazvati POZAR instalacije u kuci….OPOMENA korisnicima i ukucanima, osiguraci su ZASTITA kuce-stana od POZARA. Cim pregoreva – izbacuje osigurac problem resavati nalazenjem KVARA kod el.potrosaca a NIKAKO stavljanjem JACIH osiguraca….

Osigurači padaju Beogradski majstor 24h