Protočni bojler ugradnja montaža Beograd COVID ZAŠTITA

Protočni bojler ugradnja montaža Beograd non stop akcija TV PRVA 062 88 95 111 Beograd

Protočni bojleri su jedan jako dobar izum današnjice. Pored toga što su manji potrošači električne energije u odnosu na standardne bojlere, oni se i manje kvare odnosno manje zahtevaju intervenciju nas majstora. To možd anije dobro za nas Beogradske majstore ali je sigurno dobro za krajnje korisnike tj. ljude po domovima u Beogradu. Protočni bojleri vam omogućavaju da imate toplu vodu u svakom trenutku kada se odvrne česma, narodski rečeno! Protočni bojleri bilo da su SIEMENS ili BOSCH su znatno manji potrošači električne energije, u proseku oko 20% manje potrošnje električne energije u poređenju sa standarsnim bojlerom od 50 litara, 80 ili 120 litara. Protočni bojleri su kompaktne strukture i mogu se vrlo lako ugraditi u kupatilima, donjim kuhinjskim elementima ili garažama. Spadaju u sudove pod pritiskom i kao takvi su opasni po život i okolinu ali kao i bojleri i slični uređaji, Električni kotlovi su omasovljeni jer pre svega imaju sigurnosne termostate koji regulišu pritisak vode u sistemu i ekspanzionom sudu! Protočni bojler ugradnja montaža Beograd! Danas je za svaku intervenciju, HITNU ili STANDARDNU potrebno samo pozvati 062 88 95 111 i dolazi majstor Toma, električar, majstor za grejanje na struju, električne kotlove i sudove pod pritiskom u Beogradu ili okolini. Zamenu, montažu i popravku vrši jako brzo i ostavlja mušterije zadovoljne! Hausmajstor Beograd! RTV PRVA, BLIC; kupujemprodajem…sve su to njegovi favoriti!

Protočni bojler ugradnja montaža Beograd non stop akcija popravka 24h

Potrebna montaža ili popravka protočnih bojlera u Beogradu, električar? Protočni bojler ugradnja montaža Beograd non stop akcija popravka 24h

Šta još utiče na odluku za ugradnju PB:

a- koliko osoba zivi u kuci-stanu, vreme boravka van kuce, topla voda nije neophodna celog dana – PB vrlo isplativ…
b- pogodni za manje porodice, manja potreba za pranjem sudova i slicnih potreba.
c- pogodni su za garaze, letnje kuhinje, radionice i sl. gde se trenutno koristi topla voda PB..kao i za vikendice…Mali problem je koriscenjd vode iz bunara zbog hladne vode, pa  kad PB doda 30 stepeni pri grejanju, bude nedovoljno….
d- Isplativi su i za perionice, laboratorije, trgovacke centre, domove zdravlja i druge javne objekte na kojima je topla voda potrebna na vise mesta….

Protočni bojleri majstor Beograd