Servisiranje grejanja na struju Beograd

Servisiranje grejanja na struju non stop cena 24h 062 88 95 111

Ako govorimo o grejanju na struju i servisiranju onda ste na pravom mestu! Nalazite se upravo tamo odakle počinje servis električnih kotlova u Beogradu i okolini kao i servis kotlova na gas, curenje ventila za grejanje i njihova zamena, TA peći zamena grejača, zamena izolacije i termostata, ugradnja digitalnih termostata za centralno i etažno grejanje, zamena grejača i ugradnja u kaljeve peći, hausmajstor na Zlatiboru, a pored toga i mnogo drugih električarskih poslova da vam stane pamet! Servisiranje grejanja na struju! Vrlo često možete nas videti i na TV Prvoj kao i na kupujemprodajem, halooglasima ili blicu!

Etažno  grejanje na struju često pokaže neke simptome koje ne smete ignorisati jer će u suprotnom doći do većih kvarova i time ćete ostati bez grejanja. Neki od simptoma lošeg rada i potrebe za servisom etažnog grejanja na struju su:

  1. Radijatori su mlaki (nema dovoljno toplote, ekspanzioni sud ne zagreva vodu do željene i neophodne temperature)
  2. Električni kotao je mlak, nema snage da proizvede toplotu, možda je problem u grejačima, ventilima….
  3. Izleteo osigurač
  4. Ekspanzioni sud je u kvaru, nema dovoljno elastični mehur
  5. Pregoreo neki od grejača
  6. U sistemu nema dovoljno vode
  7. Ventili ne zatvaraju tečnost u oba smera, propuštaju toplu i hladnu vodu
  8. Sistem nije dobro instaliran

Puno simptoma mogu ukazivati da je potrban seris i pregled majstora elektirčara a sve to možete uraditi i preventivno ne čekajući da se sve ovo dogodi i ostanete u hladnoj sobi kada dođe zima.

Servisiranje grejanja na struju cenovnik akcija nonstop

Grejanje na struju, TA peći, ugradnja grejača u kaljeve peći Beograd su često traženi. Servisiranje grejanja na struju cenovnik akcija nonstop

Opšta opasnost od požara

EL.GREJALICE cesto su uzrok izbijanja pozara. Tu se pridrzavati pravila da se ne ostavljaju ukljucene kad niste u kuci.Kvarcne grejalice ne drzati blizu namestaja ili zapalj.materijala, a iskljucivati ih na prekidacima ( temperaturni Tst moze da vas navede na zlo, iskljucio grejace, a prekidace ste zaboravilu da isklnucite, izasli ste iz stana i …Zato njih obavezno iskljuciti iz uticnice, sigurica.

Servisiranje grejanja na struju