Beogradski majstori hitne intervencije korona stop

Beogradski majstori hitne intervencije korona stop akcija non stop 063 81 140 78

Vrlo su česti ovakvi pozivi: „Majstor Toma? E molim Vas, da li možete odmah da dođete u Takovsku TA peć nam ne radi? Znam da je pola dva ujutro ali platiću, bez brige budite, koliko kažete!“ ili „Dobro veče ili dobro jutro majstore! Da li sam dobila majstora? E, slušajte, nemamo struju u stanu koji izdajemo na bookingu, da li možete HITNO da odete tamo i rešite im jer nemaju ni grejanje niti svetlo? Hvalaaaa od srcaaaaa“. Eto, ukoliko vam zatreba pomoć takvog tipa da je potrebna intervencija u bilo koje doba dana ili noći tu je majstor Toma, električar, serviser i montažer, ekipa dobro odabranih majstora koji će vam sve popraviti, grejanje na struju, protočne bojlere SIEMENS ili BOSH, ugraditi digitalni termostat, TA peć zameniti grejač kao i u kaljeve peći ili kraljice peći...dug je spisak šta sve radi majstor Toma a ovo je samo ponešto. Sve to je primetila i TV PRVA pa je gostovao a da ne pričamo da je i firma od poverenja u 2020! Tako da sa njim nema šale, majstor je to od Savamale do Bežanije! Beogradski majstori hitne intervencije korona stop! Kupujem prodajem, Google, sve su to naši saveznici preko kojih me lakše pronađete!

Beogradski majstori hitne intervencije korona stop

Beogradski majstori hitne intervencije korona stop

BEOGRADSKI MAJSTORI DOLAZE U POLA NOĆI ILI PO DANA DA POMOGNU SVOJIM MUŠTERIJAMA

Da rezimiramo SAVETE:
1) Prilagoditi izbor kucnog uredjaja potrebama u kuci, i prema broju clanova….bez obzira da li se radi o F, Z,masini za ves ili sudove, klima uredjaju, sporetu, grejnim telima-izvorima toplote….
2) Drzati potrosnju energije na MIN….
Izabirati najstedljivije aparate energ. vrednosti  A++, A+ ili A, te time ustedeti i do 25 posto energije…
Uredjaji i rasvetna tela nivoa A trose i do 45 posto manje energije od istih urednaja razreda D, a oni sa A++ i A+ jos su stedljiviji….
3) Paziti na OPTIMALNE temperature
Friz drzati da je T oko 5 st.C, a zamrzivac na okp minus 18. S e ispod je bezpozrebno, suvisno i mnogo skuplje, cak i do 25 posto vise trosenje energije…
4) Obratite paznju na trajanje garancije i na uslove placanja, i
5) Najbolje sve aparate kupovati od ISTOG proizvodjaca i na JEDNOM mestu….
Pa izvolite,ko poslusa kajace se odmah-kako to do safa nije primenjibao, a ko ne poslusa-kajace se KASNIJE kada bude placao na CUPRIJI….Zlatibor, Usluge Zlatibor, hausmajstor!

Beogradski majstori HITNO I BRZO