Oglasi električni kotlovi majstor Beograd akcija

Oglasi električni kotlovi majstor Beograd akcija Korona prevencija 063 81 140 78

Došlo je do toga da vam se pokvari električni kotao, ekspanzioni sud ili radijatori procure u stanu u beogradu ili okolini! Isto tako, desio se neki električarski kvar koji treba majstora da pogleda a vi ne znate…ili je jako kasno a vam je baš potrebna intervencija na osiguračima ili grejačima nekim? Na pravom ste mestu jer majstor Tomislav je jako stručan i pouzdan majstor za sve navedene kvarove kojih je jako puno u njegovo paleti poznavanja popravki! „Halo Halo, da li sam dobila majstora za grejanje na struju? Da Vam iznesem problem koji imam: pokvario nm se šporet za etažno grejanje, ALFA i da li to popravljate i kada možete da dođete da ga popravimo? Hvala unapred“ ili „Jutro majstore! Ajde ako ste negde u blizini Bloka 45 svratite da pogledate, nemamo struju od pre pola sata a svi ostali imaju pa mislimo da je problem kod nas u stanu? Hvala!“…tako od jutra krenu pozivi i završe se kasno u noć! Za sve probleme smo tu akcija akcija, amazon majstor! Google i kupujemprodajem kao oglasi su naši saveznici a i vaši morate proznati! Oglasi električni kotlovi majstor Beograd akcija! COVID 19 ZAŠTITA!!!!

Oglasi električni kotlovi majstor Beograd akcija 24h

Oglasi električni kotlovi majstor Beograd akcija 24h

NIKAD SE NEZNA, A KORISNO JE ZNATI

Uređaji z agrejanje, etažni uređaji su nazaobilazni u svakom domacinstvu, prodavnicama, ugost. ustanovama, vikendicama, drugim recima gde je covek tu je i grejni utedjaj….
Zato i njihovo odrzavanje, popravak  svakom korisniku je  od izuzetnog znacaja. Popravke nisu jeftine, novi uredjaji se brzo istrose, nisi svi vicni da sami nesto odklone kada se pokvari, i eto muke koliko hoces…

PREVISE BRIGE NIJE DOBRO ZA ZDRAVLJE A NI ZA GREJNA TELA

Nije dobro ni za koga!
Usluge Zlatibor pružaju popravku, održavanje i sve ovo na Zlatiboru!

Click edit button to change this text.

Oglasi električni kotlovi majstor Beograd akcija