Etažno grejanje struja Hausmajstor Arena cena

Etažno grejanje struja Hausmajstor Arena cena akcija elektricar Novi Beograd grejanje 0638114078

MAJSTORSKI SAVETIMa jeste da su nasi ljudi optereceni, juri se za zaradom, da bi se sastavljao kraj s krajem, da ima u kuci mnogo uredjaja, za ovo za ono, ma nakotilo se, pa ko ce sad o svakom da pamti sta mu treba i kako mu treba. Neka sami brinu o sebi kao i mi….Ali njihov rad i „zivot“ zavise od nas, to zaboravljamo, a i to da i oni imaju „dusu“ iako sa „murtva“ priroda…..Zaboravljamo da su nam ti uredjaji zamenili  dojucerasnje „zivuljke“ koje smo koristili.Znali smo da ih moramo nahraniti, napojiti, pdmoriti kako bi nam duze i bolje sluzili.
Isto nam je to sa svim danasnjim aparatima, uredjajima i masinama…Etažno grejanje struja Hausmajstor Arena cena!

Etažno grejanje na struju, elektricar cena, centralno grejanje u brvnari, elektricne peci za centralno, servis etaznog grejanja, elektricar stari grad, sistemi za grejanje na struju, kotao na pelet za etazno grejanje cene, majstor etazno grejanje, dezurni majstori za grejanje beograd, majstor u zemunu za kaljeve peci, kotlova za grejanje poljski proizvodnja, polovne peci kupujem prodajem. Sve su to nase oblasti delovanja kao sto su m ajstor za grejanje jakovo, oglasi električar beograd, elektricar cena, centralno grejanje ubrvnari, elektricne peci za centralno, servis etaznog grejanja, elektricar stari grad, sistemi za grejanje na struju, kotao na pelet za etazno grejanje cene, majstor etazno grejanje, dezurni majstri za grejanje beograd, majstor u zemunu za kaljeve peci, kotlova za grejanje poljski proizvodnja, polovne peci kupujem prodajem…Etažno grejanje struja Hausmajstor Arena cena!

Stari majstor – stari pas, kad zalaje treba ga poslusati i videti zasto laje,….Praksa NEISCRPNA primerima: DUGME termostata sluzi za zadavanje zeljene  hladnoce u zamrz. ili frizu. Polozaj je savetovan u Uputstvu svakog proizvodjaca, tako da daje normalnu hladnocu sa min-racionalnom potrosnjom energije…..Ali, ne bi bilo ALI da nema onih koji em ne citaju, em ne slusaju savete majstora. Zlatibor hausmajstor, uredjenje dvorista i otvaranje booking naloga, ciscenje i pranje tepiha i namestaja, šišanje trave u dvorištu!

Etažno grejanje struja Hausmajstor Arena cena

Etažno grejanje struja Hausmajstor Arena cena

Majstore, zamrzivac radi nonstop, crknuce motor, struju ne mogu da isplatim ?  Pa dugme ti je na MAX domacice, vratimo ga prema min -iskljuci na dvojku….A domacica se „hvali“ da ona to ne dira, kako je stigao iz prodavnice (a to je bilo pre desetak godina) niko ga nije pipnuo…..I sad, Tst ispravan, amortizacija ubrzana, struja potrosena, majstor objasni  sta je bitno paziti kod zamrz.(ulklj-isklj. kompresora, crvena lampica upozorava na neispravnost, dugme za super i normalan rad, ciscenje, podmazivanje sarki poklopca da lakse naleze), i sve to uz veliko CUDJENJE domacice da o tome ona nista nije znala….
A da bude jos smesnije, da ponovi, ni za prelaznu ocenu…Da li se trudila da zapamti ili je „gledala“ majstora -to samo ona zna..
Pa vidite ni majstorima nije lako biti i majstor, i edukator, i vec znate sta jps sve….Ziveli, bice posla za sve…