Ta peći zamena grejača Beograd majstor

Ta peći zamena grejača Beograd majstor akcija non stop COVID 19 mere 0628895111

Ta peći su česte u našim domovia u Beogradu, Novom Beogradu, Zemunu, Bloku 45. Zašto pitate se možda? Odgovor leži u činjenici da je to jako ekonomično i isplativo telo za grejanje. Noću, kada je jeftina struja akumulira energiju dok danju kada je skupa struja izduvava topao vazduh! Često me mupterije zovu „Majstore, moja TA peć ne greje kako treba, šta mislite, jel grejač?“ ili tipa „Majstore Tomo, da li možete da dođete, hitno je, TA peć treba da se premesti sa jednog zida na drugi ili iz stana u stan…“ Sve su to zahtevi koje električar Toma, TV PRVA ga je ugostila i ukazala mu poverenje da gostuje u eksplozivu, koje popravlja, servisira i montira. Električar, hausmajstor, majstor za grejanje na struju, majstor za radijatore, električne šporete, bojlere, osigurače automatske ili topljive, protočne bojlere SIEMENS, vrlo često i BOSH…jednom rečju, kada vam zatreba majstor i nađete ga preko Google, kupujem prodajem ili pročitate negde znajte da dolazi u pola dana ili noći! Ta peći zamena grejača Beograd majstor! Eksploziv TV PRVA mi veruje, možete i vi dragi moji Beograđani!

Ta peći zamena grejača Beograd majstor 24h

Ta peći zamena grejača Beograd majstor 24h

Na trzistu postoje vise vrsta sporeta i peci, ali u narodu je ostalo ono da bez „smederevca“ nema ni boljeg kuvanja, pecenja ni grejanja.
Sto se tice CISTE peci samo za grejanje treba znati da je i tu tehnologija ucinila svoje, i da nisu sve peci istog kvaliteta. Osnovno merilo kvaliteta mora biti stepen iskoriscenosti gorivnog materijala, tj. dobijanje vece kaloricne vredosti. Zato valja pri kupovini se informisati o tehnickim i kaloricnim vrednostima peci, sto znaci da i cene mora da se razlikuju. Savremeni dizajni sa tehnoloskim inovacijama pecima daju mogucnost i do 70 % iskoriscavanja gorivne energije iz cvrstog goriva, sto je u odnosu na starije tipove i klasike (kod kojih se iskoriscenost krece  orrko 40%) mnogo bolje. Veca cena ce se brzo anulirati USTEDOM kroz gorivo. U osnovi racionalnost se ogleda da je pec-sporet visefunkcionalan, ne skodi, kao i tehnoloski usavrsene peci za grejanje. ZLATIBOR HAUSMAJSTOR!